Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.johnsam.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Politica de returnare

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In cazul cererii de returnare a contravalorii produsului, John & Sam Company S.R.L. va face dovada restituirii sumei datorate in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea notificarii, daca produsul a fost returnat in acest interval sau s-a facut dovada returnarii lui, in caz contrar John & Sam Company S.R.L. poate intarzia plata sumei datorate pana la returnarea produsului sau prezentarea dovezii returnarii lui.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc.

Nu se acceptă returul produselor cosmetice si de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

Pentru a returna produsele, notificarea dumneavoastra va fi trimisa in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Ea trebuie sa contina un formular de retragere din contract, trimis pe adresa de e-mail office@johnsam.ro.

Daca se doreste trimiterea notificarii prin alte medii adresa noastra fizica de corespondenta este: Sânmartin, Nr. 115, Com. Macea, Jud. Arad, cod postal 317211.

CONTINUT SITE

Magazinul online www.johnsam.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Copyright

Magazinul online www.johnsam.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a John & Sam Company S.R.L. care detine dreptul de autor sau de folosinta asupra tuturor imaginilor prezente pe site. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul John & Sam Company S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice reclamatii sau sesizari legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@johnsam.ro.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.johnsam.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul johnsam.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor johnsam.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

John & Sam Company S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, John & Sam Company S.R.L. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@johnsam.ro .

Urmariti-ne pe Facebook